Prijava ispita za ispitni rok: 21.12.2009.-31.12.2009.
        
 Objavljivanje liste prihvaćenih ispitnih prijava za rok:12.1.2010.
        
 Reklamacije na listu prihvaćenih ispitnih prijava za rok:15.1.2010.
       
 Objavljivanje konačne liste prihvaćenih ispitnih prijava za rok:15.1.2010.
        
 Vreme trajanja za rok:25.1.2010.-13.2.2010.
U sredu, 23. decembra u 12:15 sati, u okviru termina nastave iz predmeta Internet marketing, Dragana Đermanović, PR menadžer, odrzaće kao gostujući nastavnik predavanje:

BLOG I ONLINE REPUTACIJA NA WEBU

Više o gostujućem predavaču na web lokaciji: www.draganadjermanovic.com

Vratih se sa faksa i opet ne završih sve što je trebalo. NARAVNO-knjiga i praktikuma nema na skriptarnici, tako da ću opet morati da kopiram, što u suštini i nije loše, uštedeću koji dinar.

I studentska služba se ne zaobilazi u mom slučaju. Prebacila sam se sa FON-a na VIŠER i stalno imam neka pitanja ( što je i normalno kad dođeš u novu sredinu) i papire, uplatnice koje moram da predam. Samim tim, imala sam priliku da se bolje upoznam sa radnicima u studentskoj službi.

Nisam mogla, a da ne primetim da su one gospođe što rade za šalterima veoma često nervozne i neprijatne!

 

salterusa
 

 

Fino i kulturno je pitam nešto, a ona meni odgovara: " Ne mogu ništa da ti kažem sad, ne znam, predaj uplatnicu prvo, pa tek onda, ajde sad CAO!", ili jednom kad mi je rekla: "Ja tebe ništa ne razumem!", i gleda me bledo, a ja ponovim,razgovetno i jasno, a ona će opet: " Ne razumem te, šta ti pričaš?!". Nakon ovoga je pozvala koleginicu kojoj je odmah bilo jasno i stvar je bila rešena. 

U čemu je problem? Ovo je mi se dešavalo i na FON-u, a verujem da je tako i na drugim fakultetima. Da li je njihov posao teži od bilo čijeg? Da li mi pričamo nekim drugim jezikom pa nas ne razmeju? Ima mnogo pitanja, a nigde odgovora... Volela bih da mi neko objasni ovaj SINDROM NERVOZNIH i nezadovoljnih teta na fakultetima... a možda i zajedno dodjemo do nekog zaključka...

Na hodnicima škole mogu se videti izlepljeni papiri na kojima su obaveštenja i informacije o priključivanju u studentski parlament, t.j. osnivanju istog. Primetila sam da studenti nisu preterano zainteresovani za to, što je velika greška. Mnogi se vode time da su dobri studenti, sve ipite daju u roku i misle da ima to neće doneti ništa dobro, samo izgubljeno vreme. Nisu svesni šta u stvari znači studentski parlament!!! Na drugim ozbiljnim fakultetima Univerziteta u Beogradu ovo je jedan veoma bitan organ, kojima upravljaju odlučni i studenti sa vizijom, doprinose boljim uslovima studiranja i učestvuju u bitnim odlukama, upoznaju puno ljudi, stvaraju nove poslovne i prijateljske veze. Hoćemo da dokažemo svima, da iako smo Visoka škola, imamo isti nivo kao i ostali fakulteti!!!

Svi zainteresovani mogu se prikljičiti facebook grupi Studentskog parlamenta VišER-a na ovom LINK-u i saznati sve što ih zanima i naravno, postati počasni članovi istog!