Verujem da će se svi složiti sa mnom da su žurke i dobri provodi sastavni deo studiranja ;) Zato ću najaviti veliku žurku FON-a, koja se organizuje povodom nedavno proslavljene 40-ogodišnjice postojanja fakulteta.

fonzurka

Održaće se u klubu Hypnotic (ex Taš), Ilije Garašanina 26,

u utorak 10.11.09 sa početkom u 22 h. Ulaz je besplatan!!! Biće promotivne cene piće. Rezervacije na broj: 066 004 028

 

Imala sam prilika da budem na ovakvim žurkama i mogu da zaključim da provod isključivo zavisi od društva s kojim ste. Evo kako to kod nas fukcioniše... S obzirom da smo svi mladi i veseli, dozvolimo sebi ponekad i po koju kap alkohola :) 

Pošto je ova ekonomska kriza uticala i na nas, morali smo da nađemo neko rešenje za naše probleme. Za izlazak nam je potrebno dosta para. Kao prvo za taksi, a onda i piće u klubovima koje je preskupo za naše uslove i standarde. Zato smo se mi dosetili da se pred svaki izlazak skupimo kod nekoga, otrčimo da super marketa, kupimo vince ili nesto drugo i "ugrejemo se pred polazak". Nakon toga pozovemo taksi u koji se svi potrpamo, eventualno prošvercujemo jednog i tako nam ispadne jeftinije nego karta u gradskom prevozu :) Sve se može, kad se hoće! Jedino što treba je da se naoružate osmehom i lepim raspoloženjem i provod je zagarntovan :)