U zavisnosti koji fakultet studirate, bili ste u prilici da se susretnete sa raznim studentskim organizacijama. Ranije, ove organizacije nisu bile toliko zastupljene i popularne ,ali iz godine u godinu postaju sve transparentnije, zanimljivije, sa puno projekata i pored svega toga dobrog druženja. Dok sam bila na FON-u, imala sam priliku da upoznam razne ljude, učlanjene u više organizacija.

Tu je ESTIEM, koji je već postao prepoznatljiv po svom CASE STUDY SHOW-u. Na tom projektu se radi jako dugo u veoma velikom timu. Tu se možete oprobati u svojim menadžerskim sposobnostima kao učesnik u organizaciji ili kao sam takmičar, tj učesnik u izradi studije slučaja.

Ove godine i sama sam bila deo svega toga i mogu vam reći da je to jedno predivno iskustvo. Upoznate puno ljudi, oprobate se u svojim veštimama rešavanja studije slučaja za stvaran problem i stvarnu kompaniju. Nakon nekoliko dana, koliko cela manifestacija traje, prođete mnogo toga. Za tako kratko vreme toliko doživljaja i veoma malo sna, ali kad se sve završi, osećate samo veliku sreću i ispunjenost što ste bili deo svega toga! FONovci, ne propuštajte priliku, učestvujte u ovom divnom događaju!!!!

Svega toga ne bi bilo da ne postoji još jedna, po meni najbolja oranizacija na fon-u, a to je FONIS.  Ovde su okupljeni talentovani, veoma pametni i vrsni stučnjaci -   ljudi sa smera informacioni sistemi i tehnologije. Sem obavljanja tehničkog dela na već pomenutom CSS-u, oni organizuju razne besplatne kurseve za ostale studente i rade razne projekte iz oblasti IT-a.

Ovo bi bilo ukratko o organizacijama i ljudima iz njih sa kojima sam imala "bliske susrete". Ovo su najlepeše stvari po kojima ću pamtiti FON, zato drage bivše kolege, ne dozvolite da diplomirate,a da niste bili deo nekog od ovih timova!